Data-gedreven marketing succesvol realiseren.

Elke dag werken we keihard voor onze klanten om hun marketing activiteiten meer op basis van data te laten aansturen. Met als resultaat een hogere klantbeleving bij hun klanten en meetbare hogere klantwaarde voor onze klanten. Dat doen we nu al een paar jaar voor professionele klanten en dus tijd voor een nieuwe site. Om de mooie resultaten te laten zien, maar ook om te laten zien dat we nu ook weer voorop lopen op het gebied van predictive marketing.

In stappen steeds effectiever worden

We vertellen graag hoe we dat doen, maar het blijft ook een beetje lastig. Je ontkomt niet aan vakjargon uit de data-wereld, marketing en ICT. In deze site hopen we duidelijk te maken hoe we samen met onze klanten stapsgewijs naar een steeds meer naar een klant specifieke benadering werken. De meeste organisaties zijn niet als een ‘Coolblue’ geboren, maar werken nu keihard aan een meer data-gedreven aanpak.

De kracht van CIM7

Natuurlijk laten we ook graag zien waarin CIM7 uitblinkt: niet alleen data en data-analyse is voor ons gesneden koek maar we combineren dit met diepe marketingkennis en ervaring in de ICT omgeving en met vooral veel research naar de beste nieuwe oplossingen voor het werken met big data.

Dank aan WebsitesiteWinkel

Graag willen onze website bouwers bedanken voor de effectieve en leuke samenwerking. En natuurlijk voor het resultaat. heerlijk om met partners te werken die gewoon voor het beste resultaat gaan, met veel enthousiasme.

Suggesties of vragen?

Als je suggesties hebt om de site nog informatiever te maken of vragen hebt over de activiteiten van CIM7, neem dan gerust contact met ons op.